Logo: Flier Interieur

Flier Interieur, u begeeft zich onder de besten.

Showroom Flier Interieur, Leolux Oscar Bij de inrichting van een woning komt heel wat kijken. Belangrijke overweging bij de keuze is dat de verschillende onderdelen goed bij elkaar passen. Meubelen, vloerbedekking, gordijnen, verlichting, accesoires... Daarom is het zaak een bedrijf uit te zoeken, dat niet alleen een brede keus uit een groot aantal merken presenteert, maar dat ook alle facetten van de inrichting onder één dak herbergt. U kunt zo alles exact op elkaar afstemmen wat betreft stijl, kleur, vormen en materiaal.

Flier Interieur is eind 2002 verhuisd naar een nieuw en groter pand, waardoor de collectie nog verder uitgebreid kon worden. De adviseurs van Flier bieden u graag de helpende hand bij het inrichten van uw woning.
Zij tonen u daarbij graag de Nederlandse fabrikanten als Gelderland, Artifort, Harvink, Montis, Bert Plantagie, Pastoe, Pode en Leolux. Onbegrensd mooi... Ook prestigieuze Italiaanse fabrikanten als Moroso, MDF Italia hebben zich aangesloten bij de collectie van Flier Interieur, een schitterende aanvulling.

Pastor Vision met 4800 gelderland bank
Meubelen

De uitgebreide collectie van Flier Interieur heeft aanknopingspunten voor elke stijl, of u nu van modern, design of nieuw klassiek houdt. De collectie van Flier Interieur bevat werk van bekende top designers tot de verrassende ontwerpen van de nieuwelingen in de meubelbranche. Aan u de keuze.
Gordijnen

Gordijnen bepalen in hoge mate de sfeer van uw woning. Kijk gerust eens rond op onze afdeling woontextiel en laat u voorlichten door een van onze adviseurs over de mogelijkheden, de dessins en de uitwerking hiervan op uw interieur. U zult verbaasd staan. Alvast voor orienteren laat u dan inspireren op onze online textiel afdeling waar onze collectie te zien is.

Vloerbedekking

Flier Interieur heeft een uitgekiende collectie vloerbedekking, marmoleum en parket. Loop door Flier Interieur en bekijk de verschillende manieren van vloerdecoratie. U hebt geen idee? Dan kunnen wij u adviseren. U hebt een idee? Dan zullen wij alles in het werk stellen om uw idee werkelijkheid te laten worden.

Verlichting

Verlichting kan een moeilijk onderwerp zijn. Veelal is dit het laatste aspect binnen het interieur waarnaar gekeken wordt. Toch is het een zeer belangrijk element binnen uw inrichting. Het is dus belangrijk u goed voor te laten lichten door de adviseurs van Flier Interieur. Zij letten, naast de decoratieve kant, zeker ook op de technische aspecten en bepalen samen met u de noodzaak van functionele- en sfeer verlichting. De merken die u bij Flier Interieur kunt zien zijn; AntaArtemide, Foscarini, Holands Licht, Lumina, Leucos, Belux, Catelani & Smith. 

Accessoires

Kleine persoonlijke elementen vervolmaken een interieur. Bij Flier Interieur heeft u een ruime keus aan decoratieve elementen. Vazen, woonkussens, beelden, schilderijen, bureau accessoires en meer. Loop eens rond en laat u inspireren bij Flier Interieur.